Hogyan készítsd fel a cicát a babára?

A kulcs, hogy tervezz. De hát ezt amúgy is megteszed…

A cicák nem kedvelik a változást. Éppen ezért, dolgozz előre! Állítsd fel a kiságyat, az új szekrényeket jóval a gyereked érkezése előtt! Figyelem! Ha nem szeretnéd, hogy a macska a pelenkázón aludjon, a kezdetektől tiltsd neki! A legjobb, ha pakolsz is valamit a felületre, olyat, ami borul, amennyiben a jószágra rátörne a felfedezhetnék. Egy-két ugrás, könyvek puffanása a földön, és probléma volt, nincs.

Lehetőleg ne űzd ki a hálószobádból a cicust, különösen, ha évek óta a lábadon tölti az éjszakákat. Inkább vegyél/csináltass macskabiztos babaágyat, például:

Cicabiztos babaágy

Van egy olyan félelem az emberekben, hogy a cica majd ráfekszik a kicsire, aki ezért megfullad. Kérlek, ha találkozol ilyesmivel netes böngészéseid közben, linked be. A magam részéről rákerestem, és egyetlen meggyőző hírre sem akadtam. (Az nem bizonyíték, hogy valaki szőrszálra akadt a halott csecsemőn.) De ha attól jobban érzed magad, bátran nyúlj a fenti megoldáshoz! A maccs persze megpróbálhatja széttépni a hálót… egy-két jól irányzott találat a vízipisztollyal, és leszokik róla. Egyébként, irány a radiátor! Sokkal jobban fogja vonzani állati kedvencedet, mint a babád. Ilyesmire gondolok:

Cicaágy radiátorra

Vagy egy izgalmas polc a falon…

Macskapolc a falon

Összegzés: tereld el a cicád figyelmét!

De visszatérve a felkészülésre, kezdd el szoktatni az állatot a furcsa hangokhoz, amiket tapasztalni fog. A hangerőt fokozatosan növeld a gyereksírás valódi szintjéig!

Ez egy videó. Mielőtt megnézed, fogadd el a Youtube sütijeit! Választásodat elmentjük!

 

Ha teszett, oszd meg! Ezzel a Facebook/Twitter/Google oldalára kerülsz, akik elhamoznak sütikkel 🙂

  7 komment: “Hogyan készítsd fel a cicát a babára?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Figyelem! Ha a kék gombra kattintasz, úgy vesszük, hogy ismered és elfogadod az adatkezelési tájékoztatónkat!