Folyó ügyek (Reni kérdése)

“Cicám, a két éves Szöszi, rendszeresen az alom mellé pisil. Főként a szőnyegekre. Mit csináljak?”

Beküldő: Reni, Budapest, 2016. október 15.

Na, jó. Bevallom, nem véletlenül bújtam a fürdőszobaszőnyeg alá. Rendben, rendben. Azt is, hogy a Főnök (jobb a békesség), okkal passzolta nekem ezt a kérdést. Elismerem: én, Kaylee, bizony voltam Szöszi helyében. Nos, elsőként, bár hangosan tiltakoztam, a két gazdim képes volt betuszkolni abba a dobozba, és állatorvoshoz vinni! Még injekciót is kaptam! Szerintem hülyeség volt, nem ettől fejeztem be a babzsákfotel-vizelést. Hanem végre normális almot kaptam! Korábban az a kristályos, te jó ég… hát az bökte a talpamat! Most másik típusút hoznak nekem a szolgálóim… pardon, a gazdijaim. Ez jó. Ezt szeretem.

 

Ha tetszett, oszd meg! Ezzel a Facebook oldalára kerülsz, és jönnek a sütijei is 🙂

  3 hozzászólás: “Folyó ügyek (Reni kérdése)

  1. Egy picit kiegészíteném Kaylee írását, azt hiszem, még gyakorolnia kell. De ez volt az első munkanapja! Először is, az állatorvos elkerülhetetlen, ha egy korábban szobatiszta cica hirtelen a lakás különböző pontjain kezd vizelni. Még hogy a babzsákfotel… meg még itt, ott, amott. Az az injekció azonnal harmadára mérsékelte a problémát. Másodszor, elkerülhetetlen az alapos takarítás. Hiába nem érzi már az emberi orr, a cicáé attól még igen. A fertőtlenítők nem elegendők! Azok a baktériumok, vírusok ellen vannak, az ammóniával pl. nem tudnak mit kezdeni. Azt javaslom, Reni, hogy vásárolj speciális enzimatikus tisztítót állatboltban. Harmadszorra: a cicák hajlamosak arra, hogy a pisiléskor jelentkező fájdalmat az alomhoz kössék. Ezért ebben a helyzetben érdemes típus-váltással is próbálkozni.

  2. Jó, jó… de kezdőnek azért ügyes vagyok. És az állatorvossal kapcsolatban nem gondolom meg magam! Minden esetre, azt tanácsolom Reninek, hogy tisztítsa sokszor az almot! Mi, cicák, utáljuk, ha ott gőzölög benne egy nagy darab k…, és úgy kell belemennünk! Te talán szívesen végeznéd a dolgod olyan helyen, ahol nem lehet lehúzni a wc-t?

  3. Csak szeretném megjegyezni, hogy én sosem csinálnék ilyen csúfságot! Reni! Elég nagy az alomtálca? Megfelelő vastagságban, a használati utasítás alapján öntöd az anyagot?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük