Levendulás alom (Bernadette kérdése)

Felfedeztem az önök oldalát, aminek nagyon megörültem, mert most fogadtunk örökbe egy kiscicát, akit utcáról engedtünk be magunkhoz, ugyanis elütötte egy autó.  Eltört a kis lába, nagyon meg volt fázva, rühes volt a kis füle, de már gyönyörű kis kandúr! Hoztuk-vittük az orvoshoz, az egyetlen baj vele, hogy sehogy nem akar rászokni az alomra! A pisi ment már egy hétig kb., de utána jót akartunk neki, vettünk egy drágább levendulás almot, azóta se a pipi, se a kaki nem megy oda, csak mellé. Mit tehetnek annak érdekében, hogy rászokjon, visszaszokjon?

Beküldte: Bernadette, 2018. 11. 24.

Hello, azt hiszem, nagyon rendes emberek vagytok, hogy ennyit segítettetek egy bajban lévő cicának! Viszont: nem minden cica kollégám szereti ám a kristályos almot (feltétezem, hogy erről van szó?), a levendula szagát meg pláne. Ha az alom mellé csinál egy cica, akkor általában az alommal van baja. Próbáljatok egyszerű, szagtalan csomósodót venni! (Gazdi üzeni, hogy ő az Aldisra esküszik.)

 

Ha tetszett, oszd meg! Ezzel a Facebook oldalára kerülsz, és jönnek a sütijei is 🙂

  1 hozzászólás: “Levendulás alom (Bernadette kérdése)

  1. Én még annyit kérdeznék, hogy mekkora az alomtálca? Előfordul, hogy egy nagyobb méretű minden problémát megold. Illetve, a tisztaságra mennyire ügyeltek? Nekem pl. napi kétszer is tisztítani kell, mert Kaylee nagyon finnyás. (A másik két cicámat a kétnaponkénti se zavarná.)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük