Munkatársak

xeniBálint Xénia

senior macstanácsadó

Másként mondva: macska viselkedés tanácsadó vagy macska viselkedés terapeuta vagyok. Eredetileg egyébként pszichológus, gyakorlom is, oldalam a relaxapont.hu. Aki felkeres, találkozhat három cicámmal a foglalkozásokon, sőt, akár trükköket is taníthat nekik. Mivel imádom a cicákat, döntöttem úgy, hogy belevágok a macskás tanácsadásba. Ehhez egyrészt pszichológiai tudásomat használom (viselkedésterápia, családterápia, pszichológiai tanácsadás módszertani elemei), másrészt a macskákról szerzett ismereteimet. (Saját tapasztalat, online tréningek, tudományos cikkek, könyvek.)

 

riverRiver

junior macstanácsadó

“River vagyok, és szívem szerint neked adnám ezt a rózsát. Persze, csak akkor, ha humanoid olvasó vagy; ha cica, akkor nem, mert még rászoknál a virágok rágcsálására. (Némelyik mérgező!) Láthatod, az a típus vagyok, aki  figyel másokra. Állítólag kedves, lágy, empatikus cica vagyok. Igaz, ami igaz, nehezen viselem, ha valaki bánatos. Legyen macska vagy ember, addig bökdösöm a fekete orrocskámmal, amíg felderül. Az is természetes, hogy önkéntesként dolgozom az oldalon. Bár, esetleg… hmmm… lehetne szó a napi egy helyett két alutasakosról? Vagy… háromról… négyről… ötről…?”

 

kayleeKaylee

junior macstanácsadó

“Nevem Kéjli. Azt mondják, bár ez bizonytalan, hogy 2014. március 15.-én láttam meg a napvilágot. Kedves gazda-félém, jófej volt, leadott az Illatos úti állat-telepen. Még a szemem sem nyílt ki. Túl sem élem, ha egy kedves lány nem vált ki, a tesóimmal együtt, és szerez nekem pót-cicamamát. Egy hónap, és értem jöttek a jelenlegi gazdáim, Xénia és Péter, én pedig becuccoltam 13. kerületi, cicabarát rezidenciájukba. Éltem a gyerekek vidám napjait, aztán egyszer, képzeljétek, közölték velem, hogy ideje dolgozni mennem! Szóval, itt vagyok…”

 

Zoe la Motky

gyakornok, leendő macstanácsadó

Sziasztok! Zoe vagyok. A la Motky vezetéknevet azért kaptam, mert állítólag az embereket a motkányra emlékeztetem a Jégkorszakból. Na, nem a kinézetemmel… Amúgy egy nagykanizsai cicakolóniából származom. Etettek, de egyébként nem gondoskodtak rólam. Bolhás és férges voltam, de ezektől szerencsére megszabadítottak a gazdijaim! Még fiatalka vagyok, de céltudatos. Ezért vállaltam két állást is! Először is, pszichológus gazdim mellett sürgök-forgok a tanácsadásokon. Bizony! Aztán itt ez a gyakornoki pozícióm a mijau.hu oldalon. Mert a cicapajtiknak is kell a segítség. Szabadidőmben szeretek enni, pálcás játékot kergetni, kifeküdni az ablakpárkányra, és Kaylee nővéremmel játszani. Birkóznék én Riverrel is, de hát nem akarja. Mulya példány. Azért kedvelem, de hát na 🙂