Munkatársak

xeniBálint Xénia

senior macstanácsadó

“A Google kedvéért kiírom: macska viselkedés tanácsadó vagyok. De inkább pszichológus (relaxapont.hu), aki úgy döntött, hogy tevékenységét kiterjeszti a problémás cicákra. Úgyis az embereken múlik.”

 

 

 

 

 

riverRiver

junior macstanácsadó

“River vagyok, és szívem szerint neked adnám ezt a rózsát. Persze, csak akkor, ha humanoid olvasó vagy; ha cica, akkor nem, mert még rászoknál a virágok rágcsálására. (Némelyik mérgező!) Láthatod, az a típus vagyok, aki  figyel másokra. Állítólag kedves, lágy, empatikus cica vagyok. Igaz, ami igaz, nehezen viselem, ha valaki bánatos. Legyen macska vagy ember, addig bökdösöm a fekete orrocskámmal, amíg felderül. Az is természetes, hogy önkéntesként dolgozom az oldalon. Bár, esetleg… hmmm… lehetne szó a napi egy helyett két alutasakosról? Vagy… háromról… négyről… ötről…?”

 

kayleeKaylee

junior macstanácsadó

“Nevem Kéjli. Azt mondják, bár ez bizonytalan, hogy 2014. március 15.-én láttam meg a napvilágot. Kedves gazda-félém, jófej volt, leadott az Illatos úton. Még a szemem sem nyílt ki. Túl sem élem, ha egy kedves lány nem vált ki, a tesóimmal együtt, és szerez nekem pót-cicamamát. Néhány hét, aztán értem jöttek a jelenlegi gazdáim, Xénia és Péter. (Hadd higgyék, hogy azok!) Na, de lényeg a lényeg: úgy döntött a kupaktanács, hogy ideje végre dolgozni mennem. Megkeresni a kajára valót. Szóval, itt vagyok…”

 

Zoe la Motky

gyakornok, leendő macstanácsadó

Sziasztok! Zoe vagyok. A la Motky vezetéknevet azért kaptam, mert állítólag az embereket a motkányra emlékeztetem a Jégkorszakból. Na, nem a kinézetemmel, mondják. Amúgy egy nagykanizsai cicakolóniából származom. Etettek, de egyébként nem gondoskodtak rólam. Bolhás és férges voltam, de ezektől szerencsére megszabadítottak a gazdijaim! Még fiatalka vagyok, de céltudatos. Ezért vállaltam gyakornoki pozíciót a mijau.hu oldalon. Szeretek enni, sétálni a társasház udvarán, ahol élek, és Kaylee nővéremmel játszani. Birkóznék én Riverrel is, de hát nem akarja. Mulya példány. Azért kedvelem 🙂