Párzó mozdulatok (Eszter kérdése)

Vacak nevű, 5 éves, ivartalanított kandúr házi macskám ivartalanítása ellenére napi rendszerességgel párosodást mímel különféle puha anyagokkal. Dagasztó mozdulatokkal, felpúpozott háttal pár kört tesz a “barátnőnek” kinevezett tárgy fölött, majd ráguggol, és apró rángó mozdulatokat végez az alfelével. Utána röviden megtisztítja magát a pénisz környékén, ami ilyenkor látható, és alszik egyet. Nem okoz kárt ezzel, de érdekel, hogy egy ivartalanított macska miért csinálja ezt.

Beküldte: Eszter, 2020. máj. 25.

Az ivartalanítás előtt is csinálta? Kijárós cica?

 

Ha tetszett, oszd meg! Ezzel a Facebook oldalára kerülsz, és jönnek a sütijei is 🙂

  4 hozzászólás: “Párzó mozdulatok (Eszter kérdése)

 1. Kár 🙁 Biztosan jól végezték az ivartalanítást? Kint van, aminek kint kell lennie? Nem maradt a cicusban nem leszállt here?

 2. Sziasztok, nekem is ezt csinálja a cicám, van hogy
  Naponta 4-5 ször. 9 éves, ivartalanított.
  Baba kora óta nálam van, azóta nyilván rutin vizsgálta többször is a doki. (9 éve ugyanaz aki ivartalanította)
  Ha nem csinálhatja egy ideig , mert elteszem a takarókat, vagy megzavarom közben, akkor panaszosan hangot ad ennek és szemrehányóan nyávog.
  Van esetleg javaslatotok erre?

 3. Az a baj, hogy látni kellene a körülményeket, a cica tartási helyét, látni kellene, hogy bántok vele… (És ezzel nem olyasmit akarok mondani, hogy rosszul, de minden cica más és sokszor apróságokon múlik.) Feltéve, hogy totálisan biztos, hogy jól ivartalanították.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük