Cicásítás

Cicarajongó olvasóim bizonyára találkoztak már Jackson Galaxy nevével. Ő az, aki az Animal Planet Pokoli Macskák című sorozatában ellátja a gazdikat jó tanácsokkal. A Cicásítás az ő műve; lássuk hát.

A könyv alcíme: Boldog és stílusos otthonteremtés a cicádnak (és neked!).

Melyik macska ne ábrándozna ilyesmiről?

Cicaálom

Cicaálom 2.

Na, ezek a képek nem a könyvből vannak. Jackson ötletei ugyanis jóval simulékonyabbak, a környezetbe olvadóbbak. Felfogása ugyanis, hogy egy cicás otthonban mindenkinek jól kell éreznie magát. Macskának is, embernek is. Ez pedig nem megy úgy, hogy alárendeled az igényeidet Cirmikének. Nekem egyébként tetszik, szívesen bevállalnám a felsőt, de megértem azokat, akik elzárkóznak tőle.

A lényeg, hogy használd ki, amid van. A szekrénytető? Nagyszerű. Része lehet a cica-autópályának. Csak néhány lépcsőfokra lesz szükséged (csúszásgátlóval bevonva), hogy a macskáid odafent száguldozhassanak, pihenhessenek, szemmel tarthassák a birodalmukat. Egy asztalláb? Kiváló karomkoptató, persze, előtte be kell vonni. Nem feltűnő, és helyet sem foglal.

Maccsismeret, tippek az esztétikáért, barkácsötletek, biztonság, a Pokoli Macskák néhány kuliszatitka – ez vár rád, ha beleveted magad Jackson Cicásítás című könyvébe! Ne hagyd ki 🙂

 

Ha tetszett, oszd meg! Ezzel a Facebook oldalára kerülsz, és jönnek a sütijei is 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük